Informatie

Je kunt je sessie reserveren via de button Reserveren, waar je de locatie kunt kiezen waar je wilt afspreken of neem contact op via mail of telefoon om een afspraak te maken. Ook in de avond of weekend is het mogelijk om een afspraak te maken.

Na het maken van de eerste afspraak ontvang je het aanmeldingsformulier. Deze mail je ingevuld terug of neem je mee naar
de eerste sessie. Draag tijdens de sessie comfortabele kleding waar je je prettig in voelt. Het is prettig werken
zonder schoenen, dus neem sloffen mee wanneer je dat wilt. Reken voor de sessie anderhalf uur. Ondersteuning na de
sessie is er in de vorm van telefonische follow-up en een hand-out met oefeningen en informatie.

Het tarief bedraagt €59,50 per sessie (incl. 21% BTW), deze mag je contant voldoen of overmaken na de sessie.

Lees voor de eerste sessie, of tijdens het traject het boek 'Touch of Matrix, bewustzijn in beweging' van Günther de Jong.
Je kunt deze bestellen via http://touchofmatrix.nl/het-boek/bestellen.html.

Locatie Alkmaar
De praktijkruimte bevindt zich in Centrum Wakker, Westerweg 14 te Alkmaar. Op loopafstand van station Alkmaar.
Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Je kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte. De eerste maandag, dinsdag en woensdag van de maand ben ik in Alkmaar voor sessies in Centrum Wakker.

Locatie Zuid-Limburg
De praktijk bevindt zich in Aquamarijn, Steenweg 38 6131 BE in Sittard. Parkeren kun je aan de parkeerplaats Steenweg. Wanneer je daarna de Steenweg inloopt vind je daarna de Aquamarijn aan je recherhand. Ook per openbaar vervoer is de praktijkruimte goed bereikbaar. Het NS-station en de bushaltes liggen op 5 minuten loopafstand.

Locatie België
De praktijkruimte bevindt zich in het onthaalcentrum De Pelgrim, Isabellaplein 15, 3270 Scherpenheuvel. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid vlak voor het centrum, wanneer deze plaatsen bezet zijn kun je gratis parkeren aan de Rozenkranslaan of Mariahal. Je kunt na binnenkomst in het Onthaalcentrum je melden bij de receptie en plaatsnemen in de ontvangstruimte, dan kom ik naar je toe.

Ik vind het belangrijk dat de door mij geboden diensten blijven voldoen aan de hoogste kwaliteit. De volgende onderdelen ondersteunen dit uitgangspunt:
-Intervisie en uitwisseling met collega-therapeuten
-Bij- en nascholing en ondersteuning vanuit het Touch of Matrix-opleidingscentrum
-Aanvullende cursussen
-Opleiding

Op alle leveringen en diensten van Touch Your Matrix zijn de algemene voorwaarden van Touch Your Matrix van toepassing. Je kunt de algemene voorwaarden hier inzien. Door het maken van een afspraak en het invullen van het aanmeldingsformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden.